View More

Η Ariana Grande δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για δωρεάν θεραπείες ψυχολογικής στήριξης

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε γνωστή την κίνησή της στις 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Ναταλία Πετρίτη
Ναταλία Πετρίτη

Την κίνησή της να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια για δωρεάν θεραπείες ψυχολογικής στήριξης έκανε γνωστή η Ariana Grande στις 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Η ίδια έκανε γνωστή τη δωρεά της μέσω του προφίλ της στο Instagram, όπου ανέφερε ότι συνεργάζεται με την πλατφόρμα ψυχικής υγείας Better Help, η οποία θα προχωρήσει σε giveaway για τις θεραπείες ως μια «μικρή χειρονομία».

«Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πραγματικά εμπόδια όσον αφορά στην πρόσβαση σε δομές ψυχικής υγείας και, παρότι είναι μόλις μια μικρή χειρονομία και το συστημικό πρόβλημα παραμένει, ήθελα να το κάνω αυτό με το @betterhelp με την ελπίδα να παρέχω πρόσβαση σε λίγα ακόμη άτομα και ίσως να εμπνεύσω και μερικούς από εσάς να δοκιμάσετε κάτι νέο, βάζοντας προτεραιότητα το να θεραπευθείτε» ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια.

Όσοι υπογράψουν για την προσφορά θα αποκτήσουν πρόσβαση ενός μήνα σε δωρεάν υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στην Better Help με 15% έκπτωση τον δεύτερο μήνα.

Η Grande πρόσφερε ακόμη μια φορά φέτος δωρεάν ψυχοθεραπεία στους fans της,  έχοντας κάνει άλλη μια δωρεά 1 εκατομμυρίου αυτή την φορά πίσω στον Ιούνιο.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχοντας ανοιχτεί για το PTSD που βιώνει μετά την τρομοκρατική επίθεση του Manchester Arena πίσω στο 2017. Η Grande έχει αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της ότι η ψυχοθεραπεία της έχει σώσει κυριολεκτικά τη ζωή, ενώ φέτος τον Μάιο τοποθετήθηκε ως προς την ανάγκη του να δοθεί τέλος στο στίγμα γύρω από το να ζητά κανείς βοήθεια.

«Η θεραπεία δεν είναι γραμμική, διασκεδαστική, γρήγορη ή εύκολη, όμως είμαστε εδώ και πρέπει να αφιερωθούμε στο να κάνουμε αυτόν τον χρόνο όσο πιο υγιή, ειρηνικό και όμορφο γίνεται» έγραψε στο Instagram. «Η δουλειά είναι πολύ δύσκολη, όμως μπορούμε να την κάνουμε και αξίζει. Σας στέλνω πολλή αγάπη και δύναμη».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στροφή στο νεανικό κοινό κάνει η ΕΡΤ2, η οποία προσθέτει στο πρόγραμμά της εκπομπές για τη μουσική, την pop culture,

Στο Who Killed the KLF? χρησιμοποιούνται μουσικά κομμάτια του συγκροτήματος χωρίς την άδειά του

Ο πρώην κιθαρίστας των Slint πρόκειται να αντικαταστήσει τον εκλιπόντα Andy Gill στην αμερικανική περιοδεία του ...

FEATURED TODAY

Kάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ζει με δύο ταινίες που του πήραν το μυαλό.

Ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος έγραψε το ελληνικό Trainspotting και επιλέγει ένα soundtrack εμπνευσμένο από 10 καρέ του βιβλίου.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο σημερινό Listomania -κατ' εξαίρεση- δεν φτιάχνει κάποια λίστα, αλλά αναλύει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Pitchfork για τους 200 καλύτερους δίσκους των 25 χρόνων λειτουργίας του. 

Top