Μεγάλο και φιλόδοξο εργοστάσιο παραγωγής βινυλίου στην Ισπανία

«Ήρθαμε σε επαφή με τα συγκροτήματα που μας αρέσουν, ώστε να τους προτείνουμε να φτιάξουμε τα άλμπουμ τους ή και να επανεκδώσουμε παλαιότερες δουλειές τους», λένε οι ιδρυτές του.

news.team
news.team

Ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής βινυλίου έκανε την εμφάνισή του στην Ισπανία.

Πρόκειται για το Mad Vinyl Music, το οποίο δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη και όχι μόνο θα κάνει παραγωγή για παραγγελίες τρίτων (με δυνατότητα κοπής αρκετά χιλιάδων αντιτύπων την ημέρα), αλλά και θα επιδιώξει να επανεκδώσει παλιότερα άλμπουμ.

«Ήρθαμε σε επαφή με τα συγκροτήματα που μας αρέσουν και με τις εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα μουσικών που μας αρέσουν, ώστε να τους προτείνουμε να φτιάξουμε τα άλμπουμ τους ή και να επανεκδώσουμε παλαιότερες δουλειές τους» δήλωσε ένας εκ των (φιλόδοξων) ιδρυτών του, ο Εουχένιο Λόπεζ.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Μάιο ξεκινούν θερινά σινεμά, συναυλίες και θέατρα, εάν δώσει το πράσινο φως η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Η βράβευση θα γίνει στις 13 Μαΐου μέσω livestreaming.

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top