Έχουμε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ του Dave Grohl

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars Ulrich, Edge, St. Vincent, Steven Tyler.

news.team
news.team

Πέρα από ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που έγραψε πρόσφατα ο Dave Grohl και θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον Οκτώβριο, σκηνοθέτησε και ένα ντοκιμαντέρ.

Το What Drives Us, όπως θα λέγεται η ταινία, θα πραγματεύεται τη ζωή των μουσικών σε περιοδείες και όλα εκείνα που συμβαίνουν στο δρόμο. 

Όπως μπορούμε να δούμε από το trailer του ντοκιμαντέρ που έχουμε ήδη στα χέρια μας, σε αυτό εμφανίζονται μεταξύ άλλων μουσικοί όπως οι Flea, Lars Ulrich, Edge, St. Vincent, Steven Tyler.

Το What Drives Us θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 30 Απριλίου μέσω της Coda Collection του Amazon Prime Video.

Για την ώρα, απολαμβάνουμε το trailer παρακάτω:

 

 

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top