Στο "Rainforest" της Noname βρέχει ρίμες

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

news.team
news.team

Την ακούσαμε πρώτη φορά επίσημα το 2018 με τον δίσκο της Room 25, με το οποίο θεωρήθηκε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα και ενδιαφέροντα νέα ονόματα στο γυναικείο κι όχι μόνο, hip hop. 

Τώρα η Noname ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον δεύτερο δίσκο της, Factory Baby, που θα έρθει μέσα στη χρονιά, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Για την ώρα, όμως, η ράπερ κυκλοφόρησε ένα νέο single από αυτό, με τίτλο "Rainforest". Το κομμάτι είναι σε παραγωγή του The Kount και σε αυτό ακούμε φωνητικά από τον Adam Ness.

Το ακούτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα ...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top