Χορεύει η Βασίλισσα με Lizzo;

Αν πάρουμε τοις μετρητοίς το βίντεο με το καστ του The Crown να κουνιέται στους ρυθμούς του "Good As Hell", χορεύει.

news.team
news.team

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix, The Crown, να νιώθουν "Good As Hell", πάντως, μάλλον δεν θα περιμέναμε ποτέ αυτό να γίνει με το καστ να χορεύει το ομώνυμο κομμάτι της Lizzo.

Κάτι που πάντως συνέβη στα γυρίσματα της σειράς, όπως βλέπουμε σε ένα σύντομο κλιπ που «δεν προοριζόταν να δει το φως της ημέρας», όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Gillian Anderson, που στη σειρά υποδύεται τη Margaret Thatcher, σε εμφάνισή της στην εκπομπή του Seth Meyers. 

Στο σχετικό βίντεο, βλέπουμε την Olivia Colman (που στη σειρά παίζει τη Βασίλισσα Ελισάβετ) και μέρος του υπόλοιπου καστ σε μια χορογραφία στο "Good As Hell" της Lizzo. Το βίντεο τραβήχτηκε πριν την πανδημία, στα διαλείμματα από το γύρισμα μιας σκηνής κηδείας.

Όπως μαθαίνουμε από την Gillian Anderson, η Olivia Colman κάνει κάποια μαθήματα χορού, στα οποία, τότε περιλαμβανόταν και η χορογραφία του συγκεκριμένου κομματιού, οπότε και είχε την ιδέα να τη δοκιμάσουν και ανάμεσα στα γυρίσματα του The Crown.

Απολαμβάνετε το εν λόγω κλιπ στο λεπτό 2:38 του παρακάτω βίντεο:

 

FEATURED TODAY

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top