Κερδίστε δύο προσκλήσεις για το livestreaming των Bicep

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή 26/2. Μάθετε πως θα κερδίσετε προσκλήσεις, μέσα από το Avopolis Radio.

news.team
news.team

Αναμέναμε να μας «χορέψουν» στο Plisskën 2020, αλλά οι εξελίξεις της πανδημίας είχαν άλλα σχέδια για μας.

Ωστόσο, πρόσφατα ακούσαμε τους Bicep στο δίσκο Isles, ενώ, πολύ σύντομα, πρόκειται να τους απολαύσουμε σε ένα livestreaming, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα διεθνές livestreaming event των Ιρλανδών, σε απευθείας σύνδεση με τη Saatchi Gallery του Λονδίνου που θα μεταδοθεί σε 5 διαφορετικές ζώνες ώρας και πάνω από 70 χώρες. 

To Avopolis και το Avopolis Radio, σε συνεργασία με το Plisskën, χαρίζουν σε 2 τυχερούς προσκλήσεις για το livestreaming των Bicep. 

Συντονιστείτε σήμερα Τετάρτη 24/2 στη διαδικτυακή συχνότητα του σταθμού μας και την εκπομπή της Άννα Γεωργάτου (12:00-14:00) αλλά και στο slot των 14:00-16:00 με τον Δημήτρη Λιλή. 

Stay tuned!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή

Το πρόγραμμα του σταθμού για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα καταγράφουν...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

«Ήρθαμε σε επαφή με τα συγκροτήματα που μας αρέσουν, ώστε να τους προτείνουμε να φτιάξουμε τα άλμπουμ τους ή και να επανεκδώσουμε παλαιότερες δουλειές τους», λένε οι ιδρυτές του.

Top