60 Λεπτά με τον Samuel T. Herring και τους νέους Future Islands στο Avopolis Radio

Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε ο frontman της μπάντας στο Δημήτρη Λιλή, σήμερα στη 13:00 και την εκπομπή Incoming.

news.team
news.team

O Δημήτρης Λιλής και το avopolisradio.gr παρουσιάζουν το νέο album των Future Islands “As Long As You Are” ακριβώς την επίσημη μέρα κυκλοφορίας του. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η συνέντευξη με τον frontman -και φοβερό άτομο που λέει και ο Μάκης Μηλάτος-, Samuel T. Herring, που οδηγεί την μπάντα από την Βαλτιμόρη.  

Μέχρι να ανέβει το νέο album τους στις ψηφιακές πλατφόρμες και να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων, το avopolisradio.gr παρουσιάζει σε μία ακόμα αφιερωματική εκπομπή τα highlights του δίσκου και ασφαλώς την ολοκληρωμένη και uncut version της αποκλειστικής συνέντευξης που μας έδωσε ο Herring -σύντομα θα ακολουθήσει και review από την live παρουσίαση του δίσκου που θα παρακολουθήσουμε μέσω streaming.

Από το σκοτάδι των πρώτων δίσκων, μέχρι την πρωτοτυπία στην μίξη του νέου album, την ζώη και την τέχνη στην καραντίνα μέχρι τις τακτικές που συνήθως ακολουθεί η μπάντα όταν συνθέτει καθώς και το μεγαλεπήβολο νέο album, το 3ο και σημαντικότερο για λογαριασμό της 4AD, o Samuel T. Herring και ο Δημήτρης Λιλής ανταλλάσουν σκέψεις σε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα που διανθίζεται από την πρώτη μετάδοση κομματιών του “As Long As You Are”. 

Όταν έχεις τον frontman μίας από τις επόμενες μεγάλες μπάντες του εναλλακτικού ήχου σε αποκλειστικό Zoom meeting, απλά πατάς το rec και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

Η ολοκληρωμένη εκδοχή της συνέντευξης, σήμερα Παρασκευή στη 13:00 στο avopolisradio.gr, στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής Incoming. 

Άμεσως μετά την αναμετάδοση, θα βρείτε το ηχητικό αρχείο στην επίσημη Mixcloud σελίδα του Avopolis Radio.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή ...

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού, που ακούγεται δυνατά.

Βρέξει-χιονίσει, αυτό είναι το πρόγραμμα του Avopolis Radio για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

HOT STORIES

To ντοκιμαντέρ "Daft Punk Unchained" είναι διαθέσιμο στη streaming πλατφόρμα της ΕΡΤ και περιμένει το "play" σας.

Δείτε το βίντεο για το "Do Not Go Gentle Into That Good Night".

Μετά από μια πενταετία, η μπάντα του J Mascis επιστρέφει. Ακούστε το πρώτο single του Sweep It Into Space, "I Ran Away".

Top