ΑΡΘΡΑ - ΔΙΕΘΝΗ

7 Rap Κολεκτίβες Που Έκαναν το Hip Hop Αυτό Που Είναι

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

10 Φρέσκα Hip Hop Ονόματα Που Πρέπει Να Ξέρεις

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.

10 Tiny Desk Concerts Που Θα Θέλετε Να Βλέπετε Ξανά Και Ξανά

Ο Ζώης Χαλκιόπουλος είδε τα «μικροσκοπικά» live του NPR και διάλεξε τα 10 που δε χορταίνει με τίποτα.

Τι Ακούσαμε τον Μάρτη;

 Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Μάρτης μας έφερε πράγματα που περιμέναμε καιρό, άλλα που ήρθαν ξαφνικά και άλλα που ανακαλύψαμε στην πορεία.

Πώς Πληρώνει Η Μουσική Στις Μέρες Μας;

Και τι ισχύει στην ελληνική πραγματικότητα; Ο Δημήτρης Λιλής ψάχνει απαντήσεις σε λιγότερο ή περισσότερο FAQs.

O Riz Ahmed Είναι ο Άνθρωπος της Στιγμής

Ο Άγγελος Κλειτσίκας ρίχνει μια ματιά στην πορεία του ηθοποιού και μουσικού που έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Μουσουλμάνος υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του στο Sound of Metal και που δε σταματά να πολεμά τις ανισότητες με όλα τα ευγενή του όπλα.

Motown: Ο Mαύρος Xρυσός της Δεκαετίας του ’70

Η ιστορία της θρυλικής εταιρείας, από τα πρώτα βήματα του φιλόδοξου Berry Gordy Jr. μέχρι την καταξίωση αλλά και τη χρεοκοπία. 

Μας Έστρεψε το Lockdown στην Ambient Περισσότερο Από Ποτέ;

Με εφαλτήριο αυτό το ερώτημα, ο Δημήτρης Λιλής βρίσκει ενθαρρυντικές απαντήσεις, ανατρέχοντας συγχρόνως στην ιστορία αλλά και τις σημαντικές κυκλοφορίες του είδους που όρισαν τον ήχο μα και την καραντίνα μας.

Γνωρίστε τους φιναλίστ των HEMI Music Awards 2021

9 συγκροτήματα και καλλιτέχνες από την Ευρώπη θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, ανάμεσά τους και οι «δικοί μας» Deaf Radio.

Louis Armstrong: Στυλοβάτης της Jazz Περιπέτειας

Μια ματιά στην πορεία του σπουδαίου πρωτομάστορα της jazz, που την μετέτρεψε από απλή ψυχαγωγία σε αληθινή τέχνη.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα καταγράφουν...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

«Ήρθαμε σε επαφή με τα συγκροτήματα που μας αρέσουν, ώστε να τους προτείνουμε να φτιάξουμε τα άλμπουμ τους ή και να επανεκδώσουμε παλαιότερες δουλειές τους», λένε οι ιδρυτές του.

Top